Mancarurile s-au facut pentru doua pricini: pentru hrana si pentru tamaduire

La numai 37 de ani, Rich Fulber, din California, a fost diagnosticat cu cancer limfatic in ultima faza.

Dupa prima sedinta de chimioterapie, Fulber a decis sa abandoneze tratamentul traditional si sa adopte o dieta stricta bazata pe cruditati si multe sucuri verzi.

Rezultatele au fost spectaculoase: la urmatorul control medical, dupa doar patru luni de cand a inceput dieta raw vegana, doctorii nu au mai gasit nici urma de cancer sau tumoare in corpul său.

Rich Fulber povesteste ca inainte sa se imbolnaveasca a practicat timp de 10 zece ani arte martiale si se antrena zilnic, dar in schimb a avut mereu o alimentatie nesanatoasa bazata pe mancarea de tip fast food si consuma destul de mult alcool. De altfel, la doar sase luni de cand a renuntat la sport, tanarul s-a imbolnavit si a ajuns la spital in stare grava. Fulber a fost diagnosticat cu cancer limfatic in stadiu terminal. Convins de familie si doctori, tanarul a acceptat sa inceapa chimioterapia, dar dupa prima sedinta a abandonat totul, adoptand o dieta severa bazata pe cruditati si sucuri verzi zilnice.

Decizia lui contrazicea sfaturile initiale al medicilor care i-au recomandat sa evite fructele si legumele deoarece orice fel de bacterie aflata pe aceste alimente putea cauza o infectie care sa duca la decaderea sistemul sau imunitar si in final la moarte. Cu toate acestea, Rich a inceput sa bea zilnic sucuri verzi si sa aiba o dieta variata de cruditati. La urmatorul control, la numai patru luni de cand a inceput dieta raw vegana, rezultatele au fost uimitoare: nici urma de cancer sau tumoare in corpul sau.

Sursa: Romania Libera

 

 


Cautare