Ardeiul iute si arderea grasimilor

S-a demonstrat ca substanta pe care o contine ardeiul iute (capsaicina) reduce greutatea corporala prin mărirea consumului de energie si diminuarea poftei de mancare.

Mai multe studii au atestat efectul real al capsaicinei in arderea grasimilor, deci persoanele care folosesc ardeiul iute in regimul de slabire nu gresesc absolut deloc.

Un studiu efectuat in 2010 de catre cercetatorii de la Centrul pentru Nutritie Umana din cadrul Universitatii din California a demonstrat ca ardeiul iute este un aliat de nadejde in curele de slabire, deoarece principala substanta care da gustul picant ardeiului iute, capsaicina, ajuta la arderea grasimilor din corp, reduce pofta de mancare si accelereaza metabolismul.

Un alt studiu realizat in acelasi an la Universitatea Daegu din Coreea de Sud arata ca ardeiul iute stimuleaza activitatea proteinelor care ajuta la spargerea celulelor de grasime si, in acelasi timp, reduce activitatea enzimelor responsabile de acumularea de grasimi, prevenind dezvoltarea celulelor mature de grasime.

Dr. Oz spunea ca o cantitate mica de ardei iute rosu stimuleaza arderile la fel ca o jumatate de ora de alergare!

frunza-verde.ro

 


Cautare