Sucul de grau, recomandat diabeticilor


Sucul de iarba de grau este o sursa de clorofila care ajuta la oxigenarea corpul cu ajutorul celulelor rosii, marind si numarul acestora, purificand sangele, imbogatind-ul si reducand anemia.

Enzimele si amino acizii prezenti in sucul de grau ne pot proteja de cancer mai mult decat orice medicament din lume. Sucul intareste celulele, detoxifica ficatul si sangele, neutralizand chimic orice mediu poluant din corpul nostru. Clorofila extrasa din iarba de grau este superioara legumelor verzi, deoarece contine peste 100 de elemente de care omul are nevoie.

Sucul de iarba de grau lupta impotriva tumorilor si le neutralizeaza. Transforma corpul nostru intr-un mediu alcalin, in care boala nu se poate dezvolta. Abudenta de minerale alcaline elimina mediul foarte acid din corpul nostru. Contine toate mineralele de care omul are nevoie si vitamine, A, complexul de vit. B, C, E and K. Reduce presiunea arteriala, dilatand caile prin care sangele circula.

Sucul de iarba de grau stimuleaza glanda tiroida controland obezitatea si tot ce tine de functia acestei glande. De asemenea, dubleaza numarul de celule rosii si nimic din lume nu poate ajuta la construirea sangelui asa cum o face sucul de grau. Are puterea de a scoate din sange, orice fel de metal greu si in modul cel mai rapid si sigur. Astfel sucul in 5 minute intra in sistemul circulator si curata totul in calea lui.

Contine enzime benefice si putem beneficia de cantitatea mare de enzime din graul verde, consumand sucul in stare cruda care neajuta sa ne vindecam ranile sau sau slabim rapid. Sucul de grau are asemanari cu sangele nostru, iar clorofila din suc se aseaman remarcabil cu hemoglobina, componentul sangelui care trasporta oxigenul in corp. Gargara cu suc de grau se utilizeaza cand avem amigdalita iar sucul de grau este benefic pentru orice boala a sangelui.

Sucul de grau se recomanda diabeticilor pentruca miscoreaza zaharul din sange si regland imediat glicemia. Pentru a beneficia 100% de proprietatile acestui suc, el trebuie sa fie consumat imediat dupa presare pe stomacul gol, dimineata. Se mai recomanda si seara inainte de culcare.

 


Cautare