Brocoli si migdalele topesc grasimile in mod natural


Alimentele bogate in calciu te ajuta sa slabesti sanatos, fara sa-ti privezi organismul de nutrientii care il ajuta sa functioneze normal.

Calciul este un mineral care accelereaza metabolismul si contribuie la arderea rapida a grasimilor. In acelasi timp, te ajuta sa-ti mentii masa musculara in timpul dietei, spre deosebire de alte alimente care in loc sa topeasca grasimile, scad masa musculara.

Brocoli si migdalele sult alte alimente cu un continut ridicat de calciu ce ar trebui sa consumam pentru a scapa de stratul de grasime instalat confortabil pe muschi.

Broccoli. Nu are cel mai bun gust din lume, insa este deosebit de eficient in curele de slabire. Broccoli se numara printre legumele cu cel mai mare potential de ardere a grasimilor, deoarece contine o cantitate mare de calciu, la care se adauga potasiu, vitamina C, magneziu si fibre. O cana de broccoli contine doar 44 de calorii, deci ce motive mai bune ti-ar trebui pentru a fi convinsa ca trebuie sa-l consumi mai des?

Migdale. Migdalele sunt super cunoscute pentru beneficiile lor in procesul de slabire. Studiile arata ca 40 de grame de migdale contin la fel de mult calciu precum un sfert de pahar de lapte. Diferenta dintre cele doua alimente este ca migdalele pot fi luate oriunde si le poti rontai de fiecare data cand simti ca stomacul devine galagios. Probabil stii deja ca migdalele alunga foamea, accelereaza metabolismul, grabesc topirea grasimilor, refac doza de energie si imbunatesc digestia.

Dieta.ele.ro


Cautare