OalaCuBunatati, un concept nou de mancare livrata la domiciliu

Un concept nou in Romania de mancare gatita cu livrare la domiciliu. Cunoscuta si sub denumirea de "Mancare gatita la oala", acest concept isi propune sa inlocuiasca gatitul de acasa oferindu-ti mai mult timp liber alaturi de familia ta.

Usor de comandat, pe gustul tuturor si foarte gustos, OalaCuBunatati vine in ajutorul celor ce duc lipsa de timp sau doresc o mancare calda la servici. Poti comanda cu un singur click: o oala de ciorba de vacuta, o salata de vinete, o oala de ardei umpluti s.a.m.d. din confortul caminului tau. Acum te poti bucura de mancare ca la mama acasa fara niciun efort.

Mancarea este traditional romaneasca (sarmale, salata de vinete, fasole batuta, preparate vegetariene, preparate din porc, preparate din pui, preparate din vita, ciorbe etc.). Comanda o poti plasa doar online, iar daca ai nevoie de ajutor in ghidarea pas cu pas, contactati prin LIVE HELP. Recipientul (oala) este de unica folosinta si contine 6-8 portii de mancare. Zone de livrare sunt Bucuresti si jud. Ilfov.

MAI MULT >>

 


Cautare