Cosmetice cu venin de albine de la Apimond

Veninul de albine este considerat alternativa naturala la injectiile cu botox, estompand ridurile si mentinand elasticitatea pielii, fara sa paralizeze insa muschii fetei, asa cum se intampla in cazul toxinei botulinice.

Specialistii sunt de parere ca pielea reactioneaza la veninul de albine crescandu-si productia de colagen si imbunatatindu-si, astfel, elasticitatea.

Veninul creste numarul de keratinocite (celule din stratul superior al pielii, care confera pielii aspectul tanar), actioneaza ca o bariera impotriva factorilor nocivi de mediu, combate efectele expunerii indelungate la soare si deshidratarea tenului.

Din ce in ce mai multe persoane publice folosesc ceea ce spun ele ca este o varianta naturala a botoxului, si anume o crema care are ca ingredient principal veninul de albine.

Michelle Pfeiffer este considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood. Secretul? Cat despre frumusetea tenului, Michelle Pfeiffer se numara printre celebritatile care nu au ramas indiferente la efectele uimitoare ale veninului de albine asupra pielii. De acelasi tratament a beneficiat Kate Middleton, Victoria Beckham si Kylie Minogue care declara de asemenea ca sunt fane ale produsuelor cu Venin de Albine.

 

 


Cautare