Sapunuri naturiste realizate in Laboratorul Sfintii Doctori fara de Arginti


 

Aflata in rezervatia cu acelasi nume, Manastirea Nera din judetul Caras-Severin e tot mai cunoscuta in Romania, nu doar datorita vietii monahale intense care salasluieste in ea, ci si datorita leacurilor din plante, zamislite de cele 50 de maicute.

Culese si preparate dupa vechi randuieli monahale, plantele de la Nera au o putere aparte. In Laboratorul Sfintii Doctori fara de Arginti sunt zamislite cu cea mai mare grija pentru om sapunuri cu ingrediente pe deplin naturale. Plantele folosite sunt culese cu truda din locuri greu accesibile, departe de lumea industrializata, tocmai de pe Valea Nerei. Pe fiecare sapun se afla un aranjament unic de flori si petale uscate.

Ingrediente: extract uleios de lavanda, ulei de masline extra virgin, ulei de floarea soarelui presat la rece, grasime de cocos, grasime de palmier, apa distilata, NaOH (care nu se mai regaseste in produsul final), ceara, ulei esential. Produsele sunt fabricate manual. Nu contine conservanti, coloranti, parfum, parafina.

Celelalte produse naturiste realizate in Laboratorul Sfintii Doctori fara de Arginti sunt: ceaiuri, gemuri, miere, oteturi, siropuri, tincturi, unguiente, bitter.

Manastirea Nera este asezata in mijlocul naturii pe malul raului Nera (Sasca Montana), in judetul Caras Severin. (Tel.mobil: 0768 10 95 07)

Comenzile se fac pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si trebuie sa fie de minim 40 RON. La totalul pretului de platit se adauga taxele de transport de 10% din valoarea comenzii. Plata se face ramburs la primirea coletului.

 


Cautare