Italo’s Prodotti Italiani Gourmet

Italo’s Prodotti Italiani Gourmet, Cluj-Napoca, este un nou concept de magazin, ce face cunoscută cultura culinară italiană.

Diversitatea culinară și savoarea mâncărurilor sunt autentic italiene. Magazinul, de tip butic este situat in Cluj-Napoca, Str. Louis Pasteur 74. Magazinul dispune de tehnologie de ultimă oră în materie de gătit, si va permite, cat mai curand sa fie preparate în cuptor la temperatură mică, mancaruri italiene tipice. În acest fel, mâncarea își păstrează toate proprietățile, indiferent că vorbim despre carne sau legume. Chiar înainte să fie puse la cuptor, alimentele vor fi vidate pentru a garanta prospețimea. După ce sunt gătite la temperatură mică în suc propriu, produsele vor fi congelate. În urma acestor procese rezultă feluri de mâncare savuroase și sănătoase. Gătitul la rece ajută la conservarea substanțelor nutritive din mâncare, dar și a vitaminelor.

Bucătăria italiană este una dintre cele mai faimoase din lume. Majoritatea țărilor au cel puțin un restaurant cu specific italian. Cu toate acestea, nu este cunoscută în profunzime. Dincolo de pizza și paste există o mulțime de alte experiențe culinare. De la pâine la mezeluri, fiecare aliment diferă în funcție de zonele geografice, climă, dar și influențele externe. Experiența culinară din magazin nu se oprește doar la preparate italienești gătite sănătos. Dacă dorești să experimentezi gustul mâncării din Sicilia sau din Toscana, o poți face aici. În magazinul Italo’s Prodotti Italiani Gourmet poti găsi o selecție de alimente diverse, din regiuni specifice. Fructe de mare, brânzeturi proaspete sau maturate, diferite sortimente de pâine, carne de vită, preparate traditionale de carne și multe alte surprize vă așteaptă. Totul se vinde la vrac, deci nu va fi nevoie să aruncati mâncarea care este în plus. Poți să achiziționezi exact atât cât ai nevoie.

Numărătoarea inversă până la Crăciun a început. Anul acesta printre diversele propuneri pe care le veți găsi în oraș, este prezent și Italo's Prodotti Italiani Gourmet. În interiorul magazinului îți poți hrăni imaginația și poți face cadouri cu adevărat unice. Clătite artizanale clasice, umplute cu orice lucru bun, pentru a savura o tradiție italiană foarte veche. Apoi coșuri cu produse autentice din diverse regiuni italiene. Îți poți compune propriul coș de Crăciun cu: paste rase, paste proaspete, salam de casa, branza culatello in diverse modele, sosuri de diverse tipuri, biscuiti si deserturi.

Oferta de vinuri din toată Italia de Crăciun, este completă: Franciacorta, Prosecco, Passerina Sparkling, Malvasia Sparkling. Aici găsiți vinuri albe din 15 regiuni italiene de la Muller Thurgau la Vermentino în Sardinia. Propunerea continuă cu vinuri roșii clasice, precum Brunello, Barolo, Pignolo și Cannonau. În perioada Crăciunului personalul Italo's Prodotti Italiani Gourmet va sta la dispoziție pentru orice sfat și pentru a va clarifica curiozitatea.

 Mai mult >>

 


Cautare