Dulceturi Traditionale Cristina
In inima Moldovei, in judetul Neamt, din mainile doamnei Cristina, o bucatareasa desavarsita, ies delicatese care ne aduc aminte de gustul copilariei si al vacantelor petrecute la bunici.
In inima Moldovei, in judetul Neamt, din mainile doamnei Cristina, o bucatareasa desavarsita, ies delicatese care ne aduc aminte de gustul copilariei si al vacantelor petrecute la bunici.
Iaurtul Bio de la Olympus este o noutate pe piata din Romania, si este produs la Halchiu, judetul Brasov.
Regimul cretan reprezinta metoda de slabit perfecta atat pentru vara cat si pentru iarna!
The Tahiti Ballet ne invita la o calatorie de neuitat in insulele Oceanului Pacific.
„Istarski prsut”/„Istrski prsut” este un produs cu Denumire de origine Protejata din carne uscata conservată, obtinut din pulpa de porc, fara sorici si grasime sarata cu sare de mare, uscata la aer fara afumare.
Premiu special pentru aducerea in actualitate a retetelor traditionale pe anul 2015 a fost decernat Hanului Ancutei din Tupilati, judetul Neamt.
In Vrancea, pe zeci de kilometrii, nu vezi altceva decat vita de vie ruginie si struguri cu tenta de chihlimbar.
Marele Premiu pentru experiente de vacanta in 2015 privind armonizarea programelor turistice cu specificul regional a fost decernat Fundatiei “Michael Schmidt”.
Pafitiko Loukaniko, IGP, Cipru, este un carnat fabricat din carne de porc tocata.
Marele premiu pentru amenajarea gradinii cu tematica vinicola pe anul 2015 a fost atribuit Hanului lui Ureche – Casa de vinuri Vingex , Urechesti, Vrancea.
Marele premiu pentru gastronomie pe 2015 a fost castigat de Pensiunea Mama Cozonacilor Bran, judetul Brasov
Un satuc de la marginea Clujului, ascuns printre dealurile domoale si aflat la liziera Padurii Fagetului, ascunde un adevarat miracol turistic.
Straja e ultimul sat romanesc din nordul Bucovinei. Aflat intre Radauti si Putna, chiar pe granita cu Ucraina, satul e de o frumusete ce iti taie respiratia.
Marele Premiu pentru varietatea serviciilor de agrement pe anul 2015 a fost atribuit pensiunii ''Casa cu Tei'', din Sarata-Monteoru, Buzau
SC Siciliana SRL a pornit in anul 1999, o mica afacere de familie, la prepararea produselor de carne ''Cordis'', fiind respectate cu sfintenie traditiile din zona satelor Pericei si Sici.
Compania SC CHITRIUC A&A Impex SRL, fondata in anul 1996, are ca obiect de activitate productia de cascaval Rucar natural 100%, produs realizat prin oparirea casului, obtinut din lapte crud de vaca.
Se amesteca 100 grame de branza de vaci cu 1 iaurt si lapte proaspat pana rezulta un sos cremos.
Marele Premiu pentru pastrarea traditiei locale pe anul 2015 a fost atribuit pensiunii ''Casa Butnarului'' din Geoagiu de Sus, Alba
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev