Maxim de lumina pentru plante
In solar poate sa nu fie lumina suficienta in timpul verii, cand unghiul soarelui creste.
In solar poate sa nu fie lumina suficienta in timpul verii, cand unghiul soarelui creste.
Produsul „Brioche vendéenne” este o briosa impletita si rumenita deasupra, cu forma regulata, rotunda, ovala sau de baton.
Fructele de padure se pot valorifica si sub forma unui produs unic cu gust rafinat cum este vinului handmade Berry Wine.
„Pita Cetatii”, o paine traditionala in forma unei stele, este noul produs de promovare turistica lansat la sarbatorile Alba Fest.
Uniunea Europeana este cea de-a doua piata mondiala de produse ecologice dupa Statele Unite.
Placerea de a inota in apa unui lac este deosebita, daca este construit acasa.
Slovenia este o tara mica din centrul Europei, dar cu o bogatie naturala extrem de diversa.
Pamantul slab aerisit este mediul propice pentru raspandirea bolilor (putregaiuri) cauzate de excesul de umiditate.
Gina Discalicau din Baia Mare a participat, in perioada 6-11 martie 2018, la targul traditional din piata Avram Iancu, Cluj Napoca, cu prajituri de casa, cornulete si alte bunatati!
Cresterea puilor in libertate, a devenit din ce in ce mai populara in SUA, in primul rand ca sursa de oua proaspete si ca animale de companie.
Se recomanda ca legumele din gradina sa fie stropite cu macerat inainte si dupa ploaie.
Polyface Farms din SUA, este un model local de crestere a animale pe pasune, care imita natura.
Cea de-a XI-a editie a Targului de Paste isi deschide portile in 17 martie.
Un zigurat este o spirala sacra care urca sub forma unui turn, si se vade peste tot in campiile persane.
Magazinul Alma Natura din Cluj, promoveaza de peste 20 de ani un stil de viata in care sanatatea este inainte de toate.
Semanatul rosilor se face cand luna este in crestere.
Sarbatoarea Sfintilor 40 de Mucenici din Sebastia, praznuita pe data de 9 martie, a generat sarbatoare traditionala Mucenicii sau Macinicii.
Carnatii de Mangalita sunt un produs traditional specific regiunii Maramures datand de peste 150 de ani, obtinuti prin sacrificarea porcului de Craciun.
© Copyright 2025 Agricultura ecologica si produsele traditionale Joomla Templates by JoomDev