Repere Rurale

Denizli Tandır Kebabı este un preparat turcesc tradițional din carne de miel, specific regiunii Denizli, care se gătește lent, la foc mic, într-un cuptor de tip tandır (forn).

Ținutul Sașilor, cunoscut istoric ca și Pământul Crăiesc, reprezintă o zonă istorică extinsă în sudul și sud-estul Transilvaniei, unde sașii s-au așezat începând cu secolul al XII-lea. 

Tara Motilor, este o zona etnografica situata la izvoarele Ariesului (Campeni, Albac, Avram Iancu, etc.) si cuprinde satele din judetul Alba, situate  in zona Parcului Natural Apuseni.

In judetul Hunedoara, se află una dintre cele mai originale, mai unitare şi mai conservatoare zone etnofolclorice din România, cunoscută sub numele de Ţinutul Pădurenilor.

Zilele agroalimentare ale Uniunii Europene reunesc anual părțile interesate din sistemul agroalimentar, societatea civilă, consumatorii, mediul academic și factorii de decizie politică din întreaga UE.

Între Cluj și Huedin se întinde o microregiune, cu sate unde se găsesc porți sculptate, case străvechi, obiceiuri autentice și dansuri tradiționale.

Fermele mici și mari din Europa și Africa beneficiază în mod activ de programul de credit de carbon al companiei eAgronom și de măsurile de îmbunătățire a sănătății solului.

Cautare