Aramic Muscat Ottonel 2017

Muscat Ottonel demisec produs la Silagiu, Timis, de catre Crama Aramic are eleganta, este delicat, fin, extrem de usor de baut.

Crama Aramic demonstreaza potential de producere a unor vinuri bune, lucru confimat deja la Vinofest 2016, Varset (Vrsac), Serbia, unde a luat o Medalie de Aur cu Muscat Ottonel demisec 2015. Aramic Muscat Ottonel 2017, exprima feminitate si este usor de baut datorita restului de zahar pe care il are. Este un vin cu o culoare galben aurie, stralucitoare, si arome ametitoare de floare de tei si faguri de miere. Gustul este proaspat si echilibrat, completat cu note intense de dulceata de trandafiri si coaja de lamaie. Postgustul, amplu si revigorant, este dominat de fructe tropicale. Este recomandat sa fie asociat cu deserturi pe baza de fructe.

Construita in 2015 cu ajutorul fondurilor europene, crama Aramic are o capacitate de 200.000 litri. Culesul strugurilor se realizeaza manual, crama detine propria linie de imbuteliere, si totul este nou, modern, din inox, iar rezervoarele sunt controlate din punct de vedere termic. Crama detine 48 de hectare de vie in podgoria Silagiu. Aici se cultiva soiurile Muscat Ottonel, Feteasca alba, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Feteasca neagra, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir. Managerul general este Cosmin Craciunescu.

 


Cautare