Campania Jidvei, partener la targul Goodwine

Compania Jidvei, a participat pentru prima data la Targul de Vinuri GoodWine care a avut loc intre 18-20 noiembrie 2011, in calitate de partener.

Jidvei a ales sa fie partener la targul Goodwine datorita nivelului ridicat de profesionalism al editiilor trecute.

Ioana Anghel, PR Manager Jidvei a spus ca actuala editie a fost o surpriza extrem de placuta prin calitatea vizitatorilor, fie ca sunt din domeniu, fie ca simpli iubitori ai vinului, iar demonstratiile culinare si de pairing, precum si diferitele momente speciale ce au avut loc pe toata durata targului au reprezentat surprize deosebit de placute atat pentru vizitatori, cat si pentru expozanti.

Speram ca si pe viitor sa existe astfel de manifestari ce ajuta la educarea consumatorilor, la promovarea vinurilor de calitate si ofera un cadru extrem de placut in care producatorii isi pot prezenta produsele catre cei interesati", adeclarat Ioana Anghel, PR Manager Jidvei - Partener Principal al Targului International de Vinuri Goodwine.

Portofoliul companiei Jidvei include, in prezent, peste 30 produse: vinuri linistite, vinuri spumante si vinars obtinute atat din soiuri autohtone - Feteasca Regala, Feteasca Alba – cat si din soiuri internationale – Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Riesling, Chardonnay, Traminer Pinot Gris, Pinot Noir, Merlot, peste 90% din acestea fiind cu Denumire de Origine Controlata.

Investitiile din ultimii zece ani au adus compania Jidvei la standarde europene, in timp ce vinurile sale, apreciate de consumatorii din toata lumea, dar si de cunoscatori, au castigat in ultimii ani numeroase medalii la concursuri prestigioase din tara si din strainatate.

 

 

Sursa: http://www.goodwine.ro

 

 


Cautare