Crama “1000 de Chipuri”, in semn de respect, a denumit primele vinuri dupa numele fostilor proprietari.
Astfel, Crama 1000 de Chipuri a scos in 2012 primele vinuri: Cantea Cabernet Sauvignon, Luscan Pinot Noir si Iordache Feteasca Alba. In momentul de fata, crama foloseste doar 30% din recolta (maximum 70.000 de litri anual). Restul de 70% este vandut producatorilor de vin din zona. Incepand din 2014, in crama proprie se obtine o Feteasca Neagra autentica, alaturi de un alt vin preferat de producatorii Stefan Ionescu si Cosmin Reaboi, respectiv Sauvignon Blanc.
Feteasca Neagra 2015 de la 1000 de Chipuri, este un vin rosu, sec, ce contine 17,07% alcol, obtinut din struguri ce au fost lasati in vie pana ce s-a acumulat, in ei, peste 300 grame de zahar. Via in suprafata de 63 ha este situata in Urlati, Prahova. 1001 Chipuri organizeaza degustari atat la crama, cat si in cele doua wine bar-uri din Bucuresti, la preturi cuprinse intre 5,5 – 17,5 euro/persoana. Crama detine si o pensiune turistica situata in incinta cramei.