Mezelurile CRIS-TIM, judetul Timis

CRIS-TIM este cea mai cunoscuta marca de mezeluri din Romania, cu o imagine foarte puternica pe piata si foarte bine definita in perceptia consumatorilor.

 

 

CRIS-TIM ofera consumatorului ceea ce isi doreste, in functie de gustul si starea de spirit: o gama echilibrata de produse sanatoase, proaspete, regionale si internationale, o gama variata de mezeluri clasice, mezeluri vegetale sau mezeluri pentru copii. Cris-Tim este o afacere de familie, construita cu munca, tenacitate, seriozitate si dragoste de cuplul CRISTINA si RADU TIMIS. Cris-Tim este liderul pietei de mezeluri din Romania din punct de vedere al volumelor si al notorietatii brandului. Este inovativ, dinamic si creativ intr-o piata foarte competitiva. Astazi Grupul Cris-Tim reprezinta o forta sustinuta de toate companiile sale membre. Cris-Tim este o afacere puternica, recunoscuta si extrem de apreciata in economia Romaniei. Valorile marcii i-au adus, in timp, notorietate, buna reputatie si loialitate. Sub umbrela CRIS-TIM au fost lansate pe rand celebrul Salam Sasesc, Forzoso, Galinia, mezelurile vegetale si mezelurile crud-uscate.

Brandul sub care sunt comercializate produsele de catering poarta numele de “Bucate gata preparate”. Catering este cea mai tanara linie de business din cadrul grupului Cris-Tim. Activitatea de catering a fost dezvoltata la inceput ca un hobby, apoi a fost vazuta ca o “extensie” a activitatii de baza: producerea si comercializarea de mezeluri, si treptat, datorita evolutiei bune si foarte bune, a devenit o linie de business individuala in cadrul grupului Cristim. Fiind intotdeauna alaturi de consumatorii sai, Cris-Tim a dezvoltat produse traditionale romanesti gustoase “ca la mama acasa”. Proaspete, gustoase, pregatite cu grija dupa retete traditionale cu cele mai bune ingrediente, produsele de catering de la Cris-Tim iti sunt alaturi in orice moment, de la mesele in familie si pana la evenimentele festive. Alpinia este solutia rapida pentru momentele in care iti doresti sa renunti la gatit in favoarea altor activitati, mai placute. Alpinia iti ofera posibilitatea sa te bucuri acum de placeri amanate sau refuzate pentru ca nu mai este necesar sa petreci atat de mult timp in bucatarie. Cauta mezelurile Alpinia si vei avea o alternativa la indemana pentru a pregati celor dragi gustari delicioase, mult mai repede, si pentru a castiga putin timp pentru a te bucura alaturi de ei de momente placute!