Pastele fainoase traditionale „GUSTA MARISAL”, Arad
 

Firma GUSTA MARISAL a fost infiintata in anul 2008 ca societate comerciala avand ca activitate productia si comercializarea de paste fainoase. Mai precis activitatea de baza a companiei se axeaza pe producerea de paste fainoase proaspete si uscate cu ou si fara.

 

Know-how-ul echipei manageriale precum si al tuturor colaboratorilor si partenerilor se bazeaza pe o experienta de peste 40 ani in ITALIA in domeniul producerii de paste fainoase. Aceasta experienta incepe din sectorul de productie al pastelor fainoase, obtinute dupa retete autentice din ITALIA, continuand cu departamentul de distributie, marketing si vanzari.

Deoarece producem o gama diversificata de paste, va prezentam cateva din sortimentele produse: TORTELLINI, RAVIOLI, TAGLIATELLE, PAPPARDELLE, TAGLIOLINI, LASAGNE, CANNELLONI,.. precum si produse traditionale romanesti: TAITEI, TASCUTE, GARTEN,... produse care satisfac pe deplin cerintele clientilor nostri.

 

Fabricate dupa retete italiene, produsele firmei au reusit sa se impuna pe anumite segmente de piata aducand ca portofoliu de clienti restaurante, hoteluri, firme de catering,magazine. Distribuie o gama diversificata de paste uscate, produse de socitatea SPIGADORO, renumita in ITALIA, cu o traditie in producerea pastelor inca din anul 1822.

 

Modul de preparare paste:

Pentru un kilogram: Utilizati o oala de minim 7 litri in care sa puneti la fiert 5 litri de apa la care adaugati 3 linguri de sare. In paralel puteti pregati si unul din sosurile pe care vi le recomandam. Cand fierbe apa puneti pastele si lasati sa fiarba in functie de timpul indicat pe ambalaj. Strecurati, condimentati cu unul din sosuri si branza rasa (parmesan) dupa gust.

 

Sosurile recomandate:

 1. TAGLIATELLE AL RAGU

 2. TAGLIATELLE AL 4 FORMAGGI

 3. PAPPARDELLE ALLA SALSICCIA

 4. PAPPARDELLE CU TON

 5. RAVIOLI BURRO E SALVIA

 6. RAVIOLI AI FUNGHI

 7. TORTELLINI ALLA BOSCAIOLA

 8. TORTELLINI FUME

 

  SC GUSTA MARISAL SRL

  Produce si comercializeaza paste fainoase uscate si proaspete cu si fara ou

  Comercializeaza mezeluri,branzeturi,conserve si dulciuri import Italia


 

Sediu: Str.Sighisoara nr.6, Bl.547/A, Arad, Romania
Telefon: 0257/240148; 0723/164280; 0727/392000
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Sursa: www.gustamarisal.ro