Targului de Produse si Preparate Culinare Traditionale, 28-29 mai 2011, AradA treia editie a Targului de Produse si Preparate Culinare Traditionale va avea loc in zilele de 28-29 mai 2011, la Arad.

 

Consiliul Judetean Arad, Centrul Cultural Judetean Arad si Primaria Municipiului Arad organizeaza si in acest an targul menit sa atraga atentia asupra produselor traditionale specifice judetului.

Programul incepe sambata de la ora 11 in Parcul „Mihai Eminescu”, din spatele Primariei Municipiului Arad, acolo unde vor fi amplasate standuri cu produse culinare traditionale si se vor gati si mancaruri specifice zonei Aradului.

Printre produsele care vor putea fi cumparate se numara pita de Pecica, taiteii de casa, placinta intinsa de Turnu, alaturi de salamul de Nadlac, „rachia” de Sepreus, miere de albine, magiun, carnati, si alte bunatati oferite de producatorii – membri ai Asociatiei „Aradeanca”.

 

Sambata de la ora 17 va avea loc o parada a portului popular, urmata de un spectacol cu participarea mai multor formatii si solisti din judet.

 

Duminica programul continua de la orele 11 si se va termina seara cu invitatul special: orchestra „General Music” condusă de Florin Ionas, avandu-i ca solisti pe binecunoscutii Mihaela Petrovici, Mile Povan si Diana Selagea.

 

 

Sursa: www.pecica.eu