BIOFACH 2018, targul mondial pentru alimente ecologice

24.01.2018. Comertul ecologic isi va da intalnire la targul BIOFACH intre 14 si 17 februarie 2018, in cadrul Centrului Expozitional din Nurnberg, Germania.

Bio, mai mult decat un certificat, inseamna calitate si convingere, pentru utilizarea responsabila a resurselor naturale. BIOFACH este locul unde oamenii isi impartasesc pasiunea pentru alimente ecologice si piata ecologica, incepand din anul 1990. La BIOFACH 2018, sunt asteptati 2950 de expozanti din intreaga lume si peste 50.000 de vizitatori.

Unul dintre subiectele dominante din 2018 va fi revizuirea regulamentului UE privind agricultura ecologica. Comisia Europeana va prezenta ultimele informatii in domeniu, in cadrul conferintelor care vor avea loc in fiecare zi, iar jucatorii importanti precum Federatia Germana a Producatorilor de Alimente Organice (BOLW) sau Grupul IFOAM UE vor aborda aspecte legate de punerea in aplicare a noii legislatii si efectele ei. Cercetarea si evaluarea pietei sunt subiecte care vor domina primele doua zile ale targului. Apoi, tema "Urmatoarea generatie", va explora, modul in care tinerele talente pot fi inspirate pentru a se implica in sectorul ecologic pe termen lung.

Alaturi de produsele ecologice, lumea VEGAN va fi prezinta cu o gama larga de produse ce vor fi bine primite de vizitatori. Pe o suprafata de aproximativ 600 de metri patrati va exista un stand expozitional, iar spectacolele de gatit vegan vor face din aceasta zona, o destinatie culinara foarte cautata in timpul vizitei la targ.

 

 


Cautare