Cazare si mancare buna in Ciucea

Perla Ardealului este mai mult decat o simpla pensiune, caci ce poate promova mai bine turismul local decat un pranz copios luat in Ciucea, una dintre comunele cele mai cunoscute ale Clujului.

Comuna Ciucea, este situată în vestul judetului Cluj si cunoscută în vechime și sub numele de Ciucia, sau Csucsa în maghiară. Localitatea a fost înființată, după toate aparențele, în secolul al XVI-lea, cea mai veche biserică datând din anul 1575. În Ciucea se află Muzeul Memorial Octavian Goga, unul dintre obiectivele turistice și culturale demne de vizitat în zonă.

Restaurantul Perla Ardealului, aflat la parterul pensiunii cu acelasi nume, va imbie sa gustati dintr-o larga varietate de sortimente culinare, retete traditionale ardelenesti pregatite cu iscusinta si cu drag de catre bucataresele restaurantului, obisnuite sa gateasca pentru a satisface si cele mai exigente gusturi gurmande. Ospitalitatea este la ea acasa, iar locul in sine – o oaza de liniste si relaxare. Cei care aleg sa faca aici un popas, se pot bucura si de o terasa in aer liber, acoperita si spatioasa, ideala pentru o masa delicioasa!

Pensiunea Perla Ardealului, din comuna Ciucea ofera servicii de cazare cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completa. Camerele sunt cu pat dublu sau pat matrimonial, toate fiind dotate cu bai proprii, TV si acces internet. In plus, la fiecare etaj, va puteti relaxa in living-ul confortabil si luminos pentru a face sederea dumneavoastra cat mai placuta. In aer liber se afla o terasa acoperita si spatioasa, pregatita pentru a va oferi un plus de relaxare. Pensiunea Perla Ardealului beneficiaza si de o parcare spatioasa pentru orice client care ii calca pragul. Pensiunea dispune in total de 10 camere de 3 stele.

 


Cautare