Bucatarie saseasca la Baile Bazna

Membra a Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism Romania, doamna Elena Bozdoc, sef bucatar la restaurantul Expro Bazna, activeaza in domeniul culinar de mai bine de 20 de ani.

Impresionata de bogata traditie a sasilor transilvaneni, Elena Bozdoc se vede pe sine ca o continuatoare a acestei traditii si rigori din bucataria saseasca si depune eforturi constante de a o perpetua si inova in permanenta. De-a lungul timpului a obtinut un numar insemnat de medalii si distinctii onorifice in urma participarii la diverse concursuri culinare interne si internationale, detinand la momentul de fata un palmares impresionant.

Restaurantul Expro este alegerea perfecta pentru o seara linistita alaturi de prieteni. Bucatele traditionale, alaturi de o gama variata de specialitati, va sunt oferite cu profesionalism de personalul restaurantului. Complexul "Expro" este situat intr-un cadru natural de un farmec inedit in localitatea Bazna, cautata pentru apele ei sarate si pentru namolul sapropelic, avand o capacitate de 62 locuri de cazare.

Statiunea balneo climaterica permaneta, in judetul Sibiu, este situat la 17 km de Sibiu. Calea de acces feroviara este gara Medias, si apoi cu autobuzul pana in statiune (curse regulate), pe drumul DN14 Medias – Tarnaveni cu abatere pana la statiune. Factorii naturali de cura sunt apele minerale clorurate sodice, iodurate, bromurate, namol mineral, etc.

 

 


Cautare