O vacanta medievala pentru copiii dornici de cunoastere

Editia 2013 a Taberei Medievale pentru Copii continua in Tara Barsei. Copiii dornici sa descopere o lume in care predomina curajul si prietenia sunt asteptati cu bratele deschise la ateliere de pictura si heraldica, improvizatie si teatru, scrima cu spada, tir cu arcul si alte activitati surpriza, toate desfasurate in spiritul epocii medievale.

Departe de poluare, de aglomeratia coplesitoare a orasului si de grijile oamenilor mari se desfasoara cea de-a cincea editie a Taberei Medievale pentru Copii. In inima naturii, intre 28 iulie si 7 septembrie vor avea loc ultimele trei serii din aceasta vara ale taberei. Timp de o saptamana, copiii participa la ateliere educative de pictura si heraldica medieval a, scrima cu spada medievala, tir cu arcul, improvizatie si teatru medieval, realizare manuala a hartiei. La acestea se adauga numeroase alte activitati: drumetii, excursii, jocuri de cunoastere, proiectii de film cu specific istoric, ateliere de cunoastere a florei specifice zonei, legende si istorisiri la foc de tabara.

Sub supravegherea atenta a instructorilor, copiii participa la activitati si ateliere educative si recreative, favorabile dezvoltarii creativitatii, imaginatiei si formarii spiritului de echipa si de onoare.

Promovand intoarcerea la o perioada bazata pe valori morale, tabara propune participantilor o saptamana fara internet, telefoane mobile sau televizor, in care joaca se impleteste armonios cu lectiile de viata. Tabara Medievala pentru Copii ii pregateste pe cei mici sa infrunte obstacolele vietii cu demnitate si respect fata de sine si de ceilalti. Plina de momente de neuitat in mijlocul naturii, Tabara Medievala este locul ideal pentru conturarea personalitatii copiilor.

Noutatea editiei 2013 o reprezinta seria de limba germana, organizata in parteneriat cu Centrul de limba germana iQWeLT in perioada 28 iulie–3 august.

Tabara este deschisa participarii copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 16 ani iar in acest moment mai sunt disponibile locuri in ultimele trei serii din aceasta vara: 28 iulie-3 august, 4-10 august si 1-7 septembrie.

Cu un numar din ce in ce mai mare de doritori, locurile pentru inscrieri sunt limitate. Detalii legate de modalitatile de inscriere si alte informatii utile puteti gasi folosind datele de contact de mai jos:

 

Laurentiu Constantin

Tel.: 0725.22.33.94.      E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.       www.tabara-medievala.ro

 


Cautare