Pregatiri de Halloween la Castelul Contelui Dracula


Costite de drac, aripioare de vampir, specialitate din ceafa vampirului, carnaciori picanti in tepusa, ficat de vrajitoare dar si barbatii de vampir distruse – sunt doar cateva dintre delicatesele cu care se vor delecta cei mai curajosi dintre bistriteni la Balul Vrajitoarelor, in Castelul Contelui Dracula.

Pentru a celebra cum se cuvine sarbatoarea de Halloween, in ultima sambata innegurata a lunii – pe 27 octombrie – pasionatii de povesti cu vampiri, vrajitoare si varcolaci sunt invitati la Castelul Contelui Dracula din Pasul Tihuta.

Ca si anii trecuti, organizatorii vor pregati si pentru cea de-a treia editie a balului o serie de surprize, momente de animatie cu printese, cavaleri si vampiri dar si o petrecere cu preparate „draculiene” pentru cei care vor participa in costume „de groaza” la petrecere.

Anul trecut, la atmosfera incendiara dezlantuita in Castelul Contelui Dracula au contribuit si zeci de turisti americani, rusi, argentinieni si brazilieni, costumati in draci sau mirese macabre: s-au executat vraji foarte puternice si s-a organizat chiar si un proces dur si neiertator pentru arderea pe rug a celei mai puternice vrajitoare.

 

IMAGINI VIDEO >>
Cautare