Cazare in fan la ferma ecologica Zeischg

Ferma ecologică este situată in Austria la o altitudine de 1070 de metri în mijlocul parcului natural Zirbitzkogel-Grebenzen, cu vedere directă la Alpii Seetal.

Într-o zonă spatioasa din hambar se poate dormi în fân ecologic. Aici sunt paturi pe 3 etaje, fiecare cu spațiu pentru 2 persoane sau chiar toată familia. Cazarea este ideală pentru întâlniri sociale sau de aventură, pentru prietenii sau grupuri. Duș, toaletă, saună și o mică bucătărie completează această zonă de living deosebită și oferă tot confortul necesar.

Există, de asemenea, multe lucruri de vazut si experimentat in ferma ecologica, precum sectorul de crestere a animalelor, format din vaci de lapte, porci saugăini; fabrica de branzeturi cu tot felul de delicatese; terasa unde se poate servi un mic dejun confortabil, etc. Exista si un turn de observație de 14 metri înălțime, care oferă o priveliște fantastică asupra regiunii. De asemenea puteti face drumeții la cules de ierburi aromatice sau puteti merge la iazul de scăldat pentru a vă răcori. Toate acestea fac din ferma ecologica Zeischg o destinație de vacanță cu totul specială.

 

 


Cautare