Vacanta la Roma

Roma este un oras care merita vizitat si care sigur te va impresiona datorita locurilor pline de istorie.

Nu trebuie sa iti refuzi o vacanta la Roma din cauza celor care iti vor spune ca totul e scump. Nu e scump, e doar un oras surprinzator! Si asta va pot spune cei doi eroi ai filmului Vacanta la Roma, care a fost nominalizat la zece Premii Oscar, iar Audrey Hepburn a cucerit un Oscar pentru rolul unei printese moderne, care se razvrateste împotriva obligatiilor sale regale si exploreaza Roma pe cont propriu. Ea il cunoaste pe Gregory Peck, un ziarist american care, dornic sa puna mana pe un articol in exclusivitate, se preface ca nu ii cunoaste adevarata identitate. Dar planul lui este dat peste cap, caci cei doi se indragostesc. In regia plina de stil a lui William Wyler, aceasta comedie romantica va ramane unul dintre cele mai savuroase filme ale tuturor timpurilor.

Noul logo al Google de duminica 4 mai 2014 prezinta profilul chipului actritei Audrey Hepburn, reprezentat sub forma unui desen alb-negru. De asemenea, cuvantul "Google" apare scris pe un fundal roz, in spatele chipului actritei. Pe acest fundal roz, artista, fosta ambasadoare a UNICEF, apare in mai multe scene alaturi de copii din diverse colturi ale lumii.

Actrita de origine belgiana Audrey Hepburn, nascuta pe 4 mai 1929, a fost considerata o legenda a cinematografiei mondiale si un model al elegantei. Ea a murit din cauza unui cancer, in Elveţia, pe 20 ianuarie 1993, la varsta de 63 de ani.

 

 


Cautare