Sibiu: Targul de Craciun din 2013

Dupa Viena si Paris, a venit randul Sibiului sa simta magia Sarbatorilor de Iarna.

Targul de Craciun din Sibiu a fost inaugurat vineri seara, in prezenta primarului Klaus Johannis, a reprezentantilor principalelor confesiuni religioase si a miilor de sibieni si turisti veniti sa asiste la spectacolul pregatit in centrul orasului. Targul de Craciun din Sibiu va putea fi vizitat pana in data de 26 decembrie, zilnic in intervalul orar 10:00 – 21:00.

Dupa aprinderea ornamentelor de Sarbatori din Piata Mare si dupa ce Targul de Craciun a primit binecuvantarea repezentantilor Bisericii, Monica Anghel a dat startul celei de-a saptea editii a evenimentului printr-un concert extraordinar sustinut alaturi de Big Band-ul “Sunetul Muzicii” si de ”Andrei Tudor Band”, orchestre reunite sub bagheta maestrului Ionel Tudor.

Acesta este doar primul concert din seria “Colors of Christmas”, tema sub care se desfasoara programul cultural din acest an, concretizat sub gruparea spectacolelor pe sfarsit de saptamana si prezentarea lor sub numele unei culori specifice Craciunului.

Mai multe informatii despre celelalte evenimente din cadrul Targului de Craciun din Sibiu, pe site-ul www.targuldecraciun.ro sau pe www.facebook.com/targuldecraciun

 

 


Cautare