Oktoberfest Munchen

Pentru a respecta traditia, festivitatile au fost inaugurate de primarul orasului Munchen, in prezenta sefului guvernului regional din Bavaria.

Dupa strigarea traditionalului "Butoiul a fost desfacut", zeci de mii de oameni au ridicat halbele pentru a marca deschiderea celui mai mare festival al berii din lume, Oktoberfest care are loc in perioada 21 septembrie- 6 octombrie. Peste 6 milioane de oameni au petrecut pe cele 34,5 hectare la cea mai mare manifestare populară din lume.

La Munchen este momentul sarbatorii, traditiei, muzicii si consumului de carnati si de bere. Aflat la Munchen, cancelarul Angela Merkel si-a încheiat ultimul miting de campanie, in fata a sapte mii de oameni, printr-un amical: "Traiască berea!". Orasul Munchen este recunoscut pentru numeroasele sortimente de bere, dar, dintre toate, cea mai cunoscuta este berea din grau – Wiessbier (berea alba). Cei care doresc sa ia pulsul unei berarii autentice bavareze, au la dispozitie un numar de aproximativ 20 de berarii renumite, intre care se numara Augustiner Brau, Paulaner, Lowenbrau.

 

 


Cautare