Sa fi mereu atent cu gradina ta

Faptul ca esti mereu atent la gradina ta reprezinta de la inceput un factor decisiv in succesul tau.

Gama de plante pe care le cultivi va creste astfel in mod constant si in scurt timp poti sa cultivi mai multe culturi (cereale, pomi, arbusti, legume, plante medicinale si aromatice, etc.) Astfel cu multa atentie, vei continua sa observi si sa-ti imbunatatesti sistemul de lucru. Vei recunoaste greselile si admiterea lor este un pas in directia corecta. Ar fi de ajutor sa te concentrezi pe propriile greseli si nu pe ale altora. Din fericire, experientele tale cu plantele si animalele te va face sa realizez ca poti fi si pe o cale gresita, iar daunele pe care le provoci inainte sa le remediezi vor fi limitate.

Trebuie sa iti faci ferma ta in conformitate cu ideile tale pentru a avea din nou plante si animale viguroase si sanatoase. In sfarsit cu atentie iti vei pune ideile in practica ca sa te bucuri pur si simplu de procesul de productie, folosind in acelasi timp si tehnica agricola din dotare pentru a-ti imbunatii sistemele de cultivare a pamantului si de crestere a animalelor.

Astfel afli ca peisajul gradinii tale se schimba radical, iar modelul tau de agricultura a fost testata cu mii de ani urma pe terenuri terasate din Asia sau pe campurile berberilor din Maroc. Multe culturi de-a lungul lumii au dezvoltat aceste sisteme armonioase si de succes, si prin incercari si greseli acestea au fost constant imbunatatite, ca urmare a experientei acumulate. Este vorba, in final, de intoarcerea gradinii tale, la un peisaj la scara mica, bazat pe ecosisteme naturale.

 


Cautare