Moara de cereale

Morile de cereale au o vechime de neegalat, ele au existat parca dintotdeauna. Primele mori de cereale au folosit pietre de moara, si asta inca din neolitic. 

Pastrarea acestui procedeu pana in ziua de astazi nu este decat dovada ca macinarea cerealelor in mori cu pietre de moara este procedeul cel mai natural posibil. De asemenea, faina integrala obtinuta din boabele de grau neprelucrate, macinate fara cresterea temperaturii garanteaza pastrarea tuturor elementelor nutritive, a vitaminelor si a fibrelor din bobul de grau nealterate. Pentru a re-aduce moraritul local la cote cat mai ridicate, exista la dispozitie astfel de mori de cereale cu pietre, de diferite capacitati, pornind de la 6 Kg/ora (SAMAP F100), pana la 1000 Kg/Ora (United Milling System/Engsko). Pietrele de moara sunt extrem de durabile, fiind utilizabile pentru macinarea oricaror cereale, leguminoase sau plante uscate, a caror umiditate este in jur de 10% pentru conditii optime de macinare. Utilizand o moara de cereale cu pietre veti putea avea intotdeauna faina proaspata, 100% naturala si 100% integrala, pentru brutaria sau restaurantul dumneavoastra. Cu o moara de capacitate mai mare puteti sa deveniti morarul comunitatii dumneavoastra, sau furnizorul de faina integrala al unei companii locale sau nationale.

Morile comerciale Tirol sunt produse in Austria, sunt rezultatul a 70 de ani de cercetare si dezvoltare, cu un accent deosebit asupra calitatii ridicate la rang de arta si asupra fiabilitatii si durabilitatii. Modelele A200 – A400 sunt potrivite pentru fermieri, scoli, hoteluri, etc. Modelele A500 – A1600 pot fi folosite in brutarii, exploatari agricole mari, fabrici industriale etc. Morile sunt ideale pentru a macina: grau, secara, orez, porumb, ierburi si mirodenii, etc; Carcasa de lemn natural de pin masiv. Orificiul de admisie a cerealelor poate fi controlat astfel incat cantitatea de cereale de macinat sa fie optima. Viteza mica de macinare permite folosirea continua, fara opriri pentru racirea pietrelor; Pietrele sunt proiectate special pentru a garanta cea mai buna calitate a fainii. Pietrele nu necesita reascutire. Cantitatea macinata/ora: Tip A 200: 10-15 Kg/ora; Tip A 300: 20 Kg/ora; Tip A 400: 32 Kg/ora; Tip A 500: 70 Kg/ora; Tip A 700: 100 Kg/ora; Tip A 1000: 150 Kg/ora; Tip A 1200: 200 Kg/ora; Tip A 1600: 500 Kg/ora.

OFERTA >>


Cautare