Mini-Farmery, productie bio si distributie in acelasi timp

Trascontainarele de transport maritim sunt transformate in interior printr-o serie de panouri verticale de crestere si tehnologii hidroponice

Aceste containare modificate vor fi aranjate in piete ecologice Farmery pentru a oferii experiente complet captivante de cumparaturi. Diversele zone sunt echipate si ofera un climat controlat pentru producerea de culturi bio precum salata, capsunii, ardeii iuti, ciupercile sau pentru productia de stridii si peste proaspata.

Promovarea acestei relatii intime intre productie si comert ajuta cumparatorii si in special copii sa inteleaga procesele de productie agricola sanatoase. Noul sistem ne face sa privim agricultura ca pe un lucru minunat, simplu si usor de a produce hrana si nu ca pe unul dificil si stresant, in conditiile actuale de criza alimentara. In prezent, exista doua prototipuri FARMERY in curs de dezvoltare, in Carolina de Nord, amenajate in exterior cu pereti verzi si acoperisuri vii si multicolor inflorate. Ben Greene si echipa sa au reusit sa obtina aprobarea pentru a amplasa o mini Famery chiar in centrul orasului Durham.

 

 


Cautare