Expozitie ecologica inovatoare la Lyon

Intre 23 si 24 septembrie 2018, targul Natexpo va fi gazduit pentru prima data de Lyon, Franta, unde vor fi prezentate noile produse impreuna cu initiativele inovatoare.

Natexpo a crescut frecvent si a devenit un eveniment annual, ce se desfasoara in 2018 la Lyon. Aceasta editie va gazdui 650 de expozanti internationali, dintre care 200 sunt noi veniti. Vor fi prezenti pentru prima data expozanti din Ghana si Burkina Faso. Expozantii vor acoperi sase sectoare: alimente; produse cosmetice si de igiena; produse alimentare de sanatate si suplimente alimentare; ingrediente si materii prime; produse si servicii de uz casnic si personal; servicii si echipamente.

Expozitia lanseaza un nou format "Lab" la care participa 20 de companii, prezentand initiativele lor inovatoare in domeniile: zero deseuri; economie circulara si eco-inovatie tehnologica. De asemenea se acorda Premiile Natexpo 2018, cu 14 castigatorii pe sapte categorii: bauturi; dietetic; suplimente; mancare sanatoasa; produse alimentare; produse proaspete; cosmetica si personal; igiena; produse si servicii de uz casnic si personal.

 

 


Cautare