Centru rural balneo-climateric

Un model de centru rural balneo-climateric, pentru cele 46 de statiuni de interes local, este Fontana Spa & Balneo Borsec

Amplasat in centrul statiunii Borsec, FONTANA pune la dispozitia oaspetilor, in cei peste 3000 de metri patrati, facilitati extrem de diverse pentru relaxare si tratament. Peisajul incantator cu munti inalti, aerul pur, factorii naturali de cura si tratamentele pentru un corp revitalizat si pentru prospetimea mintii, va stau la dispozitie. Borsecul se situeaza in judetului Harghita, la o altitudine cuprinsa intre 850-930 m, la interferenta muntilor Giurgeului, Bistritei si Calimani. Este tranzitat de DN15, drum care leaga Transilvania de Moldova. Microclimatul deosebit, cu variatii mici de temperatura si un aer de o puritate deosebita, bogat in ozon, flora si fauna subalpine variate, apele minerale si emanatiile naturale de CO2 (mofetarii) au contribuit la pozitionarea statiunii Borsec ca fiind una dintre cele mai agreate si cautate destinatii din Romania, in sfera turismului de relaxare si balnear. Factori naturali de cura sunt: apele minerale, mofetele si microclimatul.

La FONTANA restaurarii starii de bine se face fie printr-un masaj binefacator, fie prin relaxare in piscina sau in sauna purificatoare, sau printr-o impachetare in "aurul negru", namolul. Programele balneo personalizate au fost create pentru a intampina scopurile individuale, si, totodata,pentru a inspira schimbari de stil de viata, in sens pozitiv. Dintre ele amintim tratamentelele faciale, corporale, bai, infuzii si decocturi, hidroterapia, Impachetari cu parafina, mofete, camera salina, baile de aburi, etc. Pentru cazare si masa numeroase pensiuni din Borsec va astepata cu incredere.

Fonduri nerambursabile turism baleoclimateric >>

 


Cautare