Colibele “Hihahut” pentru ciclismul de agrement

Hihahut este o companie start-up a unor tineri din Olanda care au terminat o academie de design.

Pe baza abilităților, experienței și interesului lor pentru problemele de sustenabilitate, au dezvoltat un concept complet nou de cazare de agrement “Hihahut”. Fiecare colibă este unică și construită urmând principiile economiei circulare. Colibele sunt amplasate în mijlocul terenurilor agricole, astfel încât vizitatorii să poată experimenta adevăratul peisaj rural. Între timp, au fost dezvoltate mai multe colibe diferite.

Anne este inventatorul “hihahut-ului” si responsabilă de proiectarea colibelor, a interiorului și de supravegherea producției. Lansarea conceptului și crearea de experiențe este nucleul muncii lui Marga. Ea se concentrează în principal pe liniile generale ale conceptului și poate face tot felul de conexiuni gândind diferit. La “hihahut” acest lucru se exprimă prin realizarea de legături între antreprenori, municipalitate, fermieri, proprietari de camping, etc. Ea este, de asemenea, responsabilă de comunicare, promovare și management de proiect.

Colibele sunt complet echipate astfel încât să vă puteți relaxa confortabil după o zi intensă de descoperire. Turisti vor fi ghidati de-a lungul celor mai frumoase trasee si spre cele mai bune locuri de cazare. Dintre experientele frumoase traite de turisti amintim: admiratul stelelor, dormitul confortabil in coliba, mancarea deliciosa direct de la fermieri, baia placuta in lac, mersul cu bicicleta in tandem, sunetul pasarilor in fundal, etc.

 


Cautare