Picnic la tara

Turismul rural a revoluționat fenomenul meselor în aer liber, aducând picnicul în rândul maselor si deschizând calea pentru fiecare familie să se bucure de a lua masa in aer liber.

Pentru o sarbatoare cu familia in aer liber carnea și peștele joaca un rol important în picnic. Se recomanda printre altele fripturile reci de vita, miel, pasare, sunca si multe altele. Pentru propriul picnic, prăjiți-vă carnea cu o zi înainte sau cumpărați felii pre-gătite. O parte de bază a oricărui picnic este sandvișul. Un sandviș de picnic pentru majoritatea familiilor ar fi o pereche substanțială de pâine integrală tăiată groasă cu umpluturi de carne sărată și salată. Brânza era, de asemenea, o umplutură populară, adesea rasă și amestecată cu smântână sau nuci tocate.

Niciun picnic corect nu este complet fără câteva dulciuri și deserturi. Coșurile pot fi a umplute până la refuz cu fructe, prăjituri cu brânză, sau budinci dulci aburite. Multe se pot face acasa. Setea trebuie potolită într-o zi fierbinte de vară, cu sticlele de bere, bere cu ghimbir, apă minerala saui limonadă. La picnic se merge cu un coș puternic din răchită cumpărat special pentru acest scop, complet cu un servet si o patura pentru stat pe iarba. Ne putem bucura de picnic in locuri rustice de la marginea satelor sau in vecinitatea unor case de vacanta.

 


Cautare