Restaurant Nativ – premiul de excelență pentru lista de vinuri

Premiile Wine Spectator recunosc restaurantele ale căror liste de vinuri oferă selecții interesante, care sunt potrivite pentru bucătăria lor și atrag o gamă largă de iubitori de vin.

Wine Spectator este o validare a calității vinurilor care complimentează armonios mâncarea și reflectă angajamentul de a fi o voce a producătorilor locali și oenologilor. Premiul de Excelență este acordat unui restaurant care are cel puțin 90 de etichete de vin listate în meniu. Are o gamă de producători de calitate și sunt în deplină armonie cu meniul și prețul practicat de restaurant. Meniul de vin trebuie să oferă suficiente opțiuni pentru a satisface iubitorii de vin cu discernământ. Nativ este singurul restaurant din Cluj-Napoca cu această distincție și unul dintre cele 7 restaurante care au primit distincție din partea Wine Spectator din toată România.

În fiecare miercuri, Nativ ne invită să descoperim povestea și vinurile unei crame din România. Vom gusta vinurile lor, ne vom conecta la terroir-ul specific, le vom afla povestea din spatele fiecărui bob de strugure care ajunge în paharul nostru. Participarea la eveniment este gratuită, dar, pentru că locurile sunt limitate, vă sfătuim să faceți rezervare în prealabil. În cadrul evenimentului veți avea posibilitatea să achiziționați etichetele care v-au atras cel mai mult papilele gustative în lumea simțurilor la un preț special (25% reducere), astfel încât să vă puteți bucura de vinurile preferate și acasă.

Daca treci prin Cluj Napoca și nu ști exact unde să mănânci, dar vrei să nu o dai în bară, mergi la Restaurant Nativ, unde preparatele sun extrem de bine puse la punct, dar și tare gustoase la prețuri accesibile. Mâncare românească este așezată un pic mai bine pe farfurie. Deci, incântă-ți papilele gustative cu preparate moderne, din ingrediente locale, proaspete, de la fermă și vie, direct în farfurie!

 


Cautare