Targ de Paste in Viena

Targurile de Pasti din Viena va asteapta cu decoratiuni pascale traditionale, oua ornate artistic, delicatese culinare si programe muzicale.

Targul de Pasti din fata Palatului Schonbrunn este considerat unul dintre cele mai romantice targuri organizate cu aceasta ocazie. In fata palatului baroc, 60 de expozanti ofera alaturi de un sortiment variat de delicatese culinare sau obiecte decorative de Pasti, si produse artizanale din Austria. Copiii se pot delecta in atelierul iepurasului, unde se fac iepuri din martipan, cosulete pascale si se cauta cuiburi de oua colorate, dar pot vedea si Muzeul Copiilor. In acest timp, adultii se bucura de concerte de Jazz.

Targul traditional de Pasti din Freyung, o superba piata veche din centrul istoric al Vienei, gazduieste cel mai mare munte de oua din Europa, alcatuit din circa 40.000 de oua pictate.. In plus, puteti gasi nenumarate specialitati pascale, de la cozonacei traditionali Osterpinze, pana la miel la cuptor. Sunt oferite obiecte artizanale, flori, iar pentru cei mici, teatru de papusi si tarcul cu iepurasi.

In Duminica Pastelui, cei mari, dar si cei mici sunt asteptati la o festivitate pascala incitanta, la Prater. Va fi muzica live si un program variat pentru copii, cu personajul Kasperle, bricolaj creativ si jocuri de dexteritate.