Dieta parintelui Efrem

Parintele Efrem Bandarica de la Manastirea Dervent, bucatar desavarsit, a lansat cartile „Bucate Manstiresti din Cuhnia de la Dervent” si “Savoarea bucătăriei mânăstirești”.

Parintele Efrem Bandarica cantarea 120 de kilograme, iar in numai 8 luni, a reusit sa scape de 15 kilograme, bazandu-se pe urmatoarea dieta zilnica:

Luni:

  • Mic dejun: 300 gr iaurt grecesc 2% grasime+ 3 nuci

  • Gustare: mar verde

  • Pranz: 300 ml ciorba de legume+ 200 gr cartof copt in coaja cu salata de varza rosie

  • Gustare: o salata mica de rosii, ardei gras, castraveti

  • Cina: o salata rucola + 150 gr vita fasii + 40 gr nuci + 5 rosii cherry + lamaie sau putin balsamic

Marti:

  • Mic dejun: 2 oua fierte + un ardei gras rosu + 1 castravete + 100 gr mozzarella light

  • Gustare: mar

  • Pranz: Supa crema de linte cu o salata de mar, morcov, telina, dressing iaurt si lamaie

  • Gustare: o sticla chefir 330 ml

  • Cina: o salata cu 150 gr piept de curcan la gratar + zucchini ras + ciuperci + morcov + 15 masline Kalamata + 1 lingura ulei de masline+ zeama de lamaie

Miercuri:

  • Mic dejun: 300 gr iaurt grecesc 2% grasime+ 3 nuci

  • Gustare: para

  • Pranz: 150 gr peste alb + ½ farfurie de broccoli sau fasole verde la abur

  • Gustare: 10 migdale crude

  • Cina: Mix de frunze + 100 gr naut fiert din conserva + ardei rosu + rosie medie + castravete + 150 gr piept de pui fiert taiat fasii

Joi:

  • Mic dejun: 300 gr iaurt grecesc 2% grasime+ 3 linguri fulgi de ovaz simpli+ o mana afine

  • Gustare: mar

  • Pranz: 150 gr paste integrale cu sos bolognese

  • Gustare: o sticla de chefir

  • Cina: o salata baby spanac + 100 gr ton in suc propriu + legume crude + lamaie

Vineri:

  • Mic dejun: Omleta din doua oua cu ardei gras si ciuperci tocate

  • Gustare: para

  • Pranz: supa crema de ciuperci, fara grasimi (unt, smantana) + o farfurie de legume la gratar

  • Gustare: un pahar iart de baut 2% grasime

  • Cina: Mix de frunze+ 100 gr de somon afumat taiat fasii + castravete + ardei gras rosu + 1 avocado + zeama de lamaie

Sambata:

  • Mic dejun: o mana baby spanac + 2 oua fierte + 1 castravete

  • Gustare: un graph

  • Pranz: muschi slab de porc la cuptor cu fasole verde la abur

  • Gustare: 5 migdale crude

  • Cina: o supa/ciorba/salata alegere

Duminica: la alegere o zi din celelalte.


Cautare