Intrajutorare pe pagina Facebook

Steve Arnold, om fara adapost, de 66 de ani, traieste intr-un cort albastru, in padurea de langa orasul Blue Springs, Missouri.

In fiecare dimineata se aseza afara, pe pervazul micului magazin din Blue Springs, unde trage dintr-o tigara si nu deranjeaza pe nimeni. Daca oamenii vor sa-i ofere ceva, le multumeste, nu cere niciodata nimic. Comportamentul sau rezervat si politicos, ii indemne pe membrii comunitatii sa-l ajute. Pe pagina Facebook a orasului, Blue Springs, oamenii discuta despre Steve, pentru al ajuta. Rezultatul este ca in ultima vreme, in apropierea zilei Recunostintei, Steve a primit numeroase cadouri, precum: o jacheta, un sac de dormit, sosete, pantaloni, camasi, plimbari gratis cu masina, posibilitatea de a face dus in casa unui rezident, carti de bucatarie, un pat de dormit, etc.

Arnold este veteran al Corpului Maritim S.U.A si a fost casatorit cu Anita, care a murit in 2005, de cancer, la varsta de 48 de ani. Pana acum un an a locuit cu fiica sa, Felicia Keever, in varsta de 37 de ani, dar a ramas fara venituri si fara locuinta, traind in cort. Keever, care intre timp s-a mutat in Ozark, unde lucreaza pe o linie de asamblare la o fabrica de barci, spune despre tatal ei ca este un tip total "inofensiv". Chiar si Politia din Blue Springs, neavand probleme deosebite de rezolvat, patruleaza in zona pentru a observa cat de mult si de bine este ingrijit Arnold. In timp ce unele orase sponsorizeaza echipele sportive de liceu, comunitate din Blue Springs a gasit de cuviinta sa ingrijeasca un barbat fara adapost si datorita sprijinului primit, calitatea vietii lui Steve Arnold s-a imbunatatit mult in ultimele saptamani.

 

 

 

 

 

 

 


Cautare