Intrajutorare intre fermierii texani

Greg Bishop nu a cerut niciodata ajutor dar a fost intotdeauna primul care l-a oferit, devenind foarte iubit in Floyd County, Texas.

Atunci cand comunitatea a auzit ca fermierul Greg Bishop nu poate participa la recoltatul bumbacului din cauza tratamentului de chimioterapie, prietenii si vecinii lui s-au grabit sa-l ajute sa recolteze bumbacul gratuit. Cultura de bumbac de pe suprafata de 450 de acri, era gata de recoltare, cand doctorul la informat pe Greg ca trebuie sa ramana in casa datorita sistemului sau imunitar slabit. Zeci de oameni au iesit sa-i acorde sprijinul. Au fost atat de multi, ca unii au trebuit sa renunte. Un restaurant local le-a oferit burgeri gratuit ajutoarelor.

In cinci ore, voluntarii au recoltat, mecanizat, aproximativ 1200 de buncare de bumbac in valoare de 420.000 de dolari. Daca Greg Bishop, era sanatos si ar fi recoltat singur, activitatea respectiva ar fi durat cateva saptamani. Cand fermierii au fost intrebati de ce s-au oferit sa recolteze gratis, au spus pur si simplu ca Bishop este cea mai buna si umila persoana. Viitorul lui Gary este mai stralucit, chiar daca isi continu tratamentul in urmatoarele luni. Vecinii si prietenii sai, au infiintat un fond care il va ajuta sa-si plateasca tratamentul costisitor.

 

 

 

 

 


Cautare