Asociatia Roman a Carnii comunica

25.01.2018. Asociatia Romana a Carnii isi exprima indignarea fata de afirmatiile facute de presedintele Asociatiei Pro Consumatori, potrivit carora un numar insemnat de sortimente de carnati contin ingrediente care pot afecta sanatatea consumatorilor.

Consideram ca afirmatiile denigratoare facute de Asociatia Pro Consumatori, creeaza confuzie in randul populatiei si neincredere in produsele industriei alimentare romanesti.

Asociatia Romana a Carnii, doreste sa asigure consumatorii ca membrii sai sunt in permanenta preocupati de siguranta alimentara, de respectarea legislatiei si de asigurarea unui nivel inalt de protectie a consumatorului, precum si de dezvoltarea si inovarea de produse noi cu numar redus de aditivi.

Radu Timis

Presedinte Asociatia Romana a Carnii

NOTA:

Asociatia Pro Consumatori (fosta Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania - APC Romania) membra a Organizatiei Europene a Consumatorilor, a analizat 116 tipuri de carnati comercializati in marile structuri comerciale si in magazinele unor producatori de produse din carne. Acest studiu face parte din Campania Nationala de Informare si Educare: ”Sa invatam sa intelegem eticheta!”.

Mai mult >>

 


Cautare