Asociatia Berarii Romaniei

Infiintata in anul 2004, Asociatia Berarii Romaniei a reusit ca in cei aproape zece ani de existenta sa se impuna atat la nivel local, cat si european, ca o voce comuna a membrilor sai, reusind sa transmita mediului de afaceri, consumatorilor si institutiilor statului, valorile care ii guverneaza deopotriva.

Intelegand rolul unei organizatii sectoriale in context economic si social, Asociatia Berarii Romaniei si-a asumat odata cu infiintarea misiunea de a promova si dezvolta o cultura a berii in Romania, un mediu de afaceri sanatos in cadrul sectorului sau de activitate si o industrie a berii responsabila.

Rezultat al unei viziuni corecte asupra a ceea ce reprezinta industria berii, Asociatia Berarii Romaniei a reusit de-a lungul timpului sa aduca in randul membrilor sai nu doar companii producatoare, ci si-a deschis larg portile si pentru a-i primi pe cei mai importanti furnizori la nivel national de materii prime specifice fabricarii berii, hamei si malt.

Ca o consecinta a misiunii sale in acord cu cea a tarilor din spatiul Uniunii Europene, incepand din ianuarie 2008, Asociatia a devenit membra a Berarilor Europei, organizatie considerata reprezentantul industriei europene a berii in fata diferitelor institutii si organizatii internationale.

Fondata in 1958, la Bruxelles, organizatia are astazi 27 de membri si reprezinta interesele a aproximativ 4.000 de producatori din industria berii din Europa. Mai mult, Berarii Europei reprezinta si apara interesele a peste 2 milioane de oameni care datoreaza locurile de munca productiei si vanzarii berii

Asociatia “Berarii Romaniei”:

Presedinte Dl. Andrew Highcock

Director General Dl. Constantin Bratu

 

 


Cautare