Apa calda cu suc de lamaie

Apa cu suc de lamaie este un bun detoxifiant pentru organism datorita continutului sau bogat in vitamina C.

Vitamina C este un puternic antioxidant ce are rolul de a lupta impotriva radicalilor liberi si impotriva racelilor si a gripei. Apa calda cu lamaie se asimileaza extrem de usor regenerand, purificand si stimuland metabolismul. Lipsa din organism a apei, poate provoca dureri de cap, constipatie, uscarea si imbatranirea premature a pielii si poate creste chiar riscul atacurilor de inima si al cancerului la nivelul vezicii urinare. Cand apa este suficienta, ea mentine constanta temperatura organismului, protejeaza maduva spinarii si articulatiile si mentine sanatatea rinichilor. Apa este absolut necesara in procesele de digestie si absorbtie, in procesul circulator si in cel de excretie.

Apa calda cu suc de lamaie este un energizant natural extrem de eficient si ieftin, hidratand, revitalizand si oxigenand organismul. Apa calda cu suc de lamaie poate fi consumata de toate persoanele care o pot tolera. Lamaia functioneaza ca un agent natural de intarire a enzimelor ficatului atunci cand acestea sunt scazute. Ficatul produce din sucul de lamaie proaspat mai multe enzime decat ar produce din orice alt aliment. Lamaia ajuta la oxigenarea organismului si in metabolismul calciului deoarece regleaza nivelul de cardohidrati din sange care afecteaza nivelul de oxigen din sange.

Se recomanda ca dimineata pe stomacul gol sa bem sucul de la o lamaie sau de la o jumatate de lamaie, dizolvat intr-un pahar cu apa calda. In felul acesta incepem ziua energizati si plini de viata. Consumul sucului proaspat de lamaie cu apa calda pe stomacul gol dimineata, va ajuta sa pierdeti si in greutate. Sucul de lamaie cu apa calda este unul dintre remediile naturale pentru a slabii.

 


Cautare