Urmariti indirect, de la Roma, pe 23.01.2014, conferinta privind calitatea vietii

Ce inseamna pentru dumneavoastra calitatea vietii? Siguranta alimentara? Serviciile de sanatate accesibile? Drepturile consumatorilor? Protectia datelor private?

Parlamentul European are mereu pe ordinea de zi ameliorarea calitatii vietii in UE. In ultimii ani, Parlamentul European a lucrat la mai multe reguli pentru ameliorarea calitatii vietii in Europa: asigurarea medicamentelor si tratamentelor medicale sigure si accesibile, consolidarea drepturilor pasagerilor, informatii clare ai corecte pe etichetele produselor alimentare, reducerea emisiilor de CO2 si prevenirea poluarii mediului, dar si asigurarea vietii private a cetatenilor europeni si protejarea datelor acestora.

Trei din aceste teme – mediul, sanatatea si alimentele – si modul european de a le proteja vor fi dezbatute in cadrul celei de-a patra conferinte ReAct. Bucatarul Carlo Cracco, Riccardo Valentini si Prof. Michele Mirabell isi vor prezenta opiniile, pe care le vor dezbate cu audienta. Conferinta este moderata de geologul Mario Tozzi.

Urmariti conferinta in direct de la ora 20.

http://www.europarl.it/view/it/react.html

 

 


Cautare