13 preparate vegetariene delicioase - bufet suedez la 45 lei

Impreuna cu Satya, cel mai elegant restaurant vegetarian din oras, SVR (Societatea Vegetarienilor din Romania) organizeaza un bufet suedez vegetarian, o incantare de preparate delicioase, variate, ce pot deveni inspiratie pentru fiecare dintre noi.

Este o ocazie de a servi preparate bine pregatite si de a vedea cat de diversa poate fi mancarea vegetariana (chiar si vegana). Chiar si pentru cei care deja sunt vegetarieni de multa vreme, bufetul va fi o surpriza incantatoare. Mai mult decat atat, e o ocazie de a sta de vorba si de a cunoaste oameni noi.

Pretul pentru bufet este de 45 lei/persoana, si include 12-13 feluri diferite. Fiecare persoana va avea posibilitatea de a-si reincarca farfuria si va avea la dispozitie apa plata, kombucha si limonada la carafa. Iata lista preparatelor ce va stau la dispozitie:

* Guacamole cu tortillas: Avocado, rosii, coriandru verde, ceapa verde, torillas.
* Bruschete Tuscany: Felii de paine integrala, rosii, usturoi, patrunjel.
* Falafel: Naut, patrunjel, pasta de susan, ulei floarea soarelui, ceapa, usturoi.
* Hummus: Naut, pasta de susan, ulei de masline, muguri de pin, usturoi.
* Salata cu germeni de schinduf si lucerna: Germeni de schinduf si lucerna, varza, morcovi, castraveti, rosii cherry.
* Dressing: ulei de masline, sos de soia, suc de lamaie, sare, piper.
* Salata de quinoa cu legume la cuptor: Quinoa, ardei galben, ardei rosu, cartof dulce, rosii, salata verde, merisor, seminte de dovleac.
* Dressing: Ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper.
* Vis Marin: Alge, rosii cherry, ardei gras galben, castraveti, ceapa rosie, susan, otet de orez, ulei de masline.
* Dressing: otet balsamic, piper, ulei de masline, sare.
* Legume coapte cu orez basmati: Zucchini, ardei rosu, cartof dulce, ceapa hajime, bulb fenicul, orez basmati.
* Broccoli Sichuan: Broccoli, usturoi, piper Sichuan, coariandru boabe, orez basmati.
* Aloo Gobi: Conopida, cartofi, ceapa, rosii, orez basmati, coriandru verde, ghimbir.
* Ciuperci umplute la gratar: Ciuperci, patrunjel, usturoi, ardei rosu.
* Kedgeree cu avocado si rosii: Linte, orez basmati, avocado, rosii, lamaie, coriandru.
* Tofu Ginger Steak: tofu, usturoi, ghimbir, sos soia, ardei iute, orez basmati, ceapa verde.
* Mix de paine

 

Data evenimentului: sambata, 27 iulie, orele 11.30.

Va rugam sa confirmati participarea, specificand numele, numarul de locuri si un numar de telefon: rezervari [at] svr.ro. Va raspunde Andrei.

Parteneri media www.bucatar.net , www.goingout.ro  si www.bucharest-guide.ro .

 

www.svr.ro

 


Cautare