De ce sa imi fac branza in casa?


Cu atatea sortimente de branza pe piata, va puteti intreba "De ce sa imi fac branza acasa"?
Raspunsul este simplu si compus din cateva elemente esentiale: calitate, economie, satisfactie. De cate ori nu s-a intamplat sa cumparati branza Cheddar de la supermarket iar gustul sa fie sub asteptari? Multe sortimente de branza sunt importate iar preturile de vanzare sunt de cele mai multe ori foarte mari. Un sortiment de branza importat si expus spre vanzare, are adaugat la timpii de fabricare si timpi de transport, timpi de depozitare, ce pot afecta calitatea branzei consumate.

Daca va fabricati singuri branzeturi, va puteti crea sortimente speciale, de o calitate imbatabila. Legat de economiile pe care le faceti, fabricarea branzei in casa are un avantaj net legat de costuri. Sa luam spre exemplu iaurtul: daca faceti iaurt acasa, acesta va costa cu minim 25% mai putin decat un iaurt cumparat iar calitatea celui pe care il faceti in casa este garantata de dumneavoastra. Deasemenea, adaugand fructe proaspete sau alte ingrediente, va puteti face un iaurt cu diferite arome fara a fi nevoiti sa adaugati conservanti sau alti aditivi.
Nu in ultimul rand, satisfactia lucrului facut de mana dumneavoastra va ofera aceeasi placere si in cazul branzei facute in casa. Va asiguram ca, dupa ce ati reusit sa faceti o branza Cheddar in casa, nu veti mai fi interesati vreodata sa cumparati acelasi sortiment de branza din magazin.
Mai este un aspect foarte important: branza facuta in casa stii cu siguranta ce contine. Asa ca, va invitam sa va alaturati inimosilor fabricanti de branzeturi de casa, avand garantia ca va veti bucura de aceasta activitate si de rezultatul ei.
Site-ul fabrica-de-branza.ro isi propune sa ofere solutii convenabile celor care doresc sa isi faca propria branza de casa. In cadrul forumului se acorda atentia atat asupra fabricarii in casa a branzeturilor proaspete cat si asupra branzeturilor specialitati cunoscute sau mai putin cunoscute: Mozzarella, Roquefort, Camembert, Cheddar, Emmenthaler, Brie, Gouda, Cotswold, Halloumi, Feta, Colby, Parmesan, Neufchatel, si lista poate continua.



fabrica-de-branza.ro


Cautare