Pranz proaspat la magazinul linia verde DimmidiSi



"DimmidiSi” a deschis in Milano, primul concept de magazin-local linia verde.

"DimmidiSi” a deschis in Milano, pe Corso Garibaldi, in centrul orasului modei, un magazin-local, pilot al liniei verzi in care toate produsele DimmidiSì sunt disponibile pentru cumparare sau consum local.

"DimmidiSi” este un loc ideal pentru un pranz proaspat, bazat pe fructe si legume, desert, urmata de o pauza de cafea sau de wellness.

Conceptul de prospetime este dat de aspectul magazinului si de pictograma (furculita si cutitul cu meniul verde) ce indeamna clientul sa manance pe loc fructele si legumele proaspete.

Decorul ajuta ca mediul sa fie placut, plin de bucurie prin culorile de brand (accesorii verzi, bar alb, scaune confortabile rosu) care se identifica cu semnul DimmidiSì.

Cu acest concept Linia verde DimmidiSì a creat un loc de intalnire pentru dialogul cu consumatorii intr-o atmosfera pura. Personalul este atent, pregatit si gata sa ofere informatii cu privire la produse care sunt dedicate perfect unui stil sanatos de viata si in conformitate cu tendintele actuale de alimentatie care sugereaza consumul zilnic de fructe si legume. Magazinul este deschis de luni pana sambata 10.00 – 20.00.


Pentru mai multe informatii:

www.lalineaverde.it

www.dimmidisi.it

 



Cautare