15-16.09 - etapa la Cluj in intrecerea culinara Metro Chef 2011Ultima etapa regionala a competitiei culinare Metro Chef 2011 se va desfasura in perioada 15-16 septembrie la Cluj.


 

Aceasta etapa va fi urmata de marea finala, care se va desfasura la Bucuresti in perioada 20-21 octombrie. Marele premiu al competitiei organizate de Metro Cash&Carry consta in 2 burse pentru programul „Authentique French Cuisine” la Institutul Paul Bocuse din Franta.


 

Evenimentul presupune demonstratii de arta culinara ale clientilor METRO, care concureaza in echipe formate dintr-un bucatar sef si un ajutor de bucatar (angajati ai aceluiasi restaurant), pentru crearea unui meniu complet, prin care sunt evidentiate talentul si pregatirea clientilor METRO Cash&Carry Romania in domeniul gastronomiei.


 

Restaurantele castigatoare la cele 7 etape regionale desfasurate pana in prezent si care vor merge mai departe la Finala de la Bucuresti sunt: La Cantine de Nicolai si Trattoria Diamond (etapa Bucuresti), restaurantul La Taverna din Bacau (etapa Iasi), restaurantul People’s din Craiova, restaurantul Arena Regia din Navodari (la etapa Constanta), restaurantul Belvedere din Brasov si restaurantul Casa Bunicii din Timisoara. 

Sursa: www.horeca.ro/ospitalitate

 Cautare