Ceramic Cafe Cluj

Ceramic Cafe Cluj este un local cu un concept novator și unic in orasul de pe Somes.

Doua familii creative daruiesc frumusete si arta in centrul orasului, situat langa Liceul Brassai. Aici oameni se relaxeaza si picteaza pe lut. Intr-o atmosfera linistitoare si intr-un decorul ce aminteste de atelierul de creatie. Consumatorii de cafea si indragostiti de emotie picteaza pe obiecte de ceramica, modeleaza sau deseneaza. Farfurii, boluri, cani, vaze, ceainice, figurine, termosuri sau obiecte decorative stau aliniate pe rafturi asemeni panzelor care asteapta sa fie umplute de culoare si imaginatie.

Vizitatorul este incurajat sa isi aleaga piesa preferata si apoi ocupa un loc in fata sevaletul sau de culori si isi da frau liber imaginatiei. Dupa cateva ore petrecute in compania artei, obtine un obiect unicat, valoros si personal. Pentru ca bucuria sa fie deplina, obiectul ceramic nou creat si personalizat intra in posesia creatorului sau. Ceramic Cafe pune la dispozitie toate resursele pentru a transforma timpul petrecut aici intr-o experienta artistica desavarsita, autentica si unica.

UNDE SE GASESTE? Str. Samuel Brassai, nr. 4, Cluj-Napoca, cu intrare din str. David Ferenc. Deschis intre orele 15-22. Pentru rezervari sunati la 0771 152 976.


 


Cautare