Ecoturism in Brazilia

Brazilia este un loc perfect pentru a face ecoturism.

Padurile tropicale ale Amazonului, zonele umede ale Panatanalului, padurile aride din Caatinga sau Atlantic, atrag mii de vizitatori. Brazilia gazduieste 70% din biodiversitatea lumii, fiind o destinatie atractiva pentru iubitorii de ecoturism. Doar Amazonul detine 30% din biodiversitatea si cele mai mari 20 rauri de pe planeta, sau 20% din rezerva de apa dulce a planetei.

In statul Amazonas exista Parcul National Pico da Neblina, Parcul Național Jaú sau arhipelagul raului Anavilhanas, iar Parcul National Iguacu are peste 270 de cascade, dintre care cele mai inalte au 80 de metri. Fernando de Norohna este un paradis pe pamant care are 16 plaje cu nisip alb, cu ape transparente si calde, loc ideal pentru scufundari, unde se gasesc 15 din cele 18 specii de corali de pe planeta.

Caldas Novas este una dintre cele mai vizitate destinații de ecoturistm din Brazilia, unde se afla izvoare termale cu proprietati terapeutice deosebite, iar Curitiba este considerat orasul ecologic al Braziliei, cu 52 mp de suprafata verde/locuitor, unul dintre cele mai curate de pe planeta, cu strazi frumoase si cu magazine deschise 24 de ore pe zi.

 

 


Cautare