Bere si cidru la Festivalul de la Castelul Nottingham

La Castelul Nottingham situat in centrul orasului, se vor oferi participantilor in luna octombrie, peste 1100 tipuri de bere si 300 de cidru.

Castelul Nottingham, legendarul Robin Hood sau Sherwood Forest, sunt surse de inspiratie pentru multe evenimente ce se vor desfasura in luna octombrie in oras si imprejurimi. Padurea Sherwood Forest care se intinde pe circa 200 de hectare si formata in cea mai mare parte din stejar si mesteacan, are un un centru de vizitare si cateva trasee de mers pe jos. Cea mai faimoasa atractie este Arborele Angliei, un stejar urias numit Major Oak, estimat a avea intre 800 si1000 de ani.

Cu o selectie fina de tarabe cu tot felul de mancaruri, festivalul, care se desfasoara pe fundalul magnific al Castelului Nottingham, atrage mii de oameni in fiecare an, sa guste din cele 1100 butoaie cu tipuri diferite de bere si cele 300 de cidru. Nottinghamshire este cunoscut ca o adevarata capitala a berii artizanale dar si locul unde gasim cele mai bune produse locale: reumita placinta din carne de porc, branzeturile traditionale, fripturile de porc sau burgerii de vanat. Dar si locul unde ne putem trata cu o pizza artizanala in timp ce ne bucuram de atmosfera plină de viata a orasului.

 


Cautare