Baile fascinante si revigorante din Gastein

In baile din regiunea Ganstei, Austria se practica tratamente cu apa termala, radon, caldura, umiditate si aburi.

Apa termala din Gastein, este elementul principal al terapie. Apa termala contine radon si un nivel scazut de minerale naturale. Din 16 surse diferite se obtin cinci milioane de litri de apa termala zilnic. Dupa circa 3 ore, se simte efectul de vindecare a unui corp epuizat. Radonul imbunatateste sistemul imunitar, in timp ce caldura naturala stimuleaza circulatia. Procesul de vindecare este consolidat de marea altitudine de aici; corpul uman este ozonat puternic, si celule rosii ajuta la cresterea capacitatii de oxigenare a organismul.

In pestera termala din Gastein, radonul, caldura si umiditatea ofera unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru afectiunile reumatice. Datorita continutului ridicat de Radon si a combintiei cu aerul, se formeaza un climat unic, perfect pentru sistemul regenerator al celulelor.

Pestera termala din Gastein, in lungime de 2,5 km, este cel mai mare centru terapeutic din lume specializat in tratarea spondilitei anchilozante, ceea ce face ca peste 3000 de pacienti sa vina anual in dorinta de a-si trata problemele. Rezultatele par spectaculoase atata timp cat datele oficiale anunta rezolvarea problemelor in peste 90% din cazuri. Este recomandat si tratamentul pentru ameliorarea problemelor aparatului respirator si ale pielii. In functie de rezultatele controlului medical, specialistii recomanda o cura de 2-4 saptamani cu cate 3, maximum 4 sedinte pe saptamana.

Baia cu aburi Gastein este unica deoarece include baia de radon cu abur termic. Prima baie cu aburi si radon a fost construit in anul 1827 la Casa Straubinger, in mod direct deasupra sursei principale. Tratamentul unui pacient in aburul benefic, dureaza aproximativ 20 de minute.

 

 


Cautare